Våra verkstäder grunden för vår framgång

En av våra viktigaste framgångsfaktorer är att vi har bra folk i våra verkstäder. Vi på Rostfria VA-System tillverkar merparten av en pumpstation själva. Vi har en metallverkstad och ett snickeri, det innebär att vi jobbar med både trä och metall och måste hålla hög yrkesskicklighet i varje moment i de olika materialen.

Rostfria VA-System verkstad

Kundanpassning är vår styrka och baseras på våra yrkesmän

Tack vare att vi gör allt själva har du som kund också stora möjligheter att få produkter anpassade efter dina specifika behov. Hos oss är det nära mellan dig som kund och våra yrkesskickliga verkstadsmedarbetare. Kort sagt: Vill du ha en pumpstation i udda mått, eller har du några andra specifika önskemål som går utanför standard så är det bara att säga till, så fixar vi det. Vi har över åren tagit fram mängder av olika lösningar och har en bred kunskapsbank att hämta inspiration ifrån. Kundanpassning är ett av våra ledord!

Svetsning av pumpsump
Svetsning av pumpsump
Tillverkning av pumpstation
Tillverkning av överbyggnad för pumpstation
Rörmokare vid tillverkning av pumpstation
Rostfrias snickeri

Här är en video från vår tillverkning av pumpstationer

KONTAKTA OSS

Kontakta oss!

Hör gärna av dig till oss om du vill prata avlopp och pumpstationer. Vi hjälper till att hitta lösningar som passar dig bäst. Behöver du anpassa en gammal pumpstation? Kontakta oss, vi är specialister på kluriga och smarta lösningar, som skapar lång ekonomisk livslängd för VA kollektivet.

KONTAKTA OSS