Rostfria VA-System nyanställer

Vår nye verkstadschef

Vi välkomnar Per-Åke Kristiansson som vår nye verkstadschef. Per-Åke kommer närmast ifrån Fundo i Charlottenberg där han var inköpschef. Det är en roll som han även kommer att ta här hos oss på Rostfria VA-System. Per-Åke har även jobbat som projektledare och verkstadschef under sina 26 år på Fundo.
-Rostfria har en fantastisk potential att växa. Jag ser det som en av mina främsta uppgifter att vi växer i rätt takt framöver. Vi har fantastiska lokaler här i Filipstad så det här skall bli riktigt roligt att se vart vi tar vägen.
Per-Åke Kristiansson kommer också att ha hand om inköp här på Rostfria VA-System samt att övervaka flöden av material både in- och utleveranser.
Per-Åke kommer även att övervaka så att alla säkerhetsföreskrifter efterlevs och att inga arbetsolyckor uppstår.
Per-Åke Kristiansson

Vår nye konstruktör

Vi välkomnar Bosse ”Bisse” Nilsson som vår nye konstruktör. ”Bisse” har varit verksam inom VA näringen sedan 1976.  Han blev egenföretagare 1995 då han startade Hydro Konsult i Töreboda. Via Kungälvs VA Teknik så har han nu börjat som konstruktör hos oss på Rostfria VA-System.
– Jag ser en enormt stor utvecklingspotential för rostfritt material inom VA-kollektivet. Tror att det går att få ned kostnaderna betydligt, jag har en vision om att gå vidare till laserskurna delar för pumpstationerna. Detta kan förenkla tillverkningen och få till snabbare flöden berättar ”Bisse”
Förutom att rita och konstruera våra pumpstationer så kommer ”Bisse” även att ha hand om bygglovshandlingarna kring våra projekt. Han kommer även att vara  involverad i kundanpassningar och att hitta nya specialkonstruktioner för våra kunder.
Bosse "Bisse" Nilsson