Vi har flyttat till nya lokaler i Filipstad

Rostfria VA-System finns nu i Filipstad, vi har flyttat in i perfekta lokaler som helt passar vår verksamhet. Lokalerna var från början byggda för Kockums Filipstad AB som började sin verksamhet i lokalerna 1968 och tillverkade skogsmaskiner i Filipstad. Lokalerna har alla de fördelar som ett verkstadsföretag kan önska sig. Traverser av högsta klass och stora ytor för oss att växa i nu när vi ökar produktionen.

Större och smartare lokaler gör att vi kan öka vår produktion

Våra lokaler i Filipstad består av 6 000m2 verkstad och 1 000m2 kontorsyta. Lokalerna skapar möjlighet för bättre och snabbare arbetsflöden vilket ger kortare ledtider för produktionen. Vi har även ytor för att utveckla nya produkter och bredda vårt sortiment. Lokalerna ger också plats för att ytterligare kundanpassa våra pumpstationer.

Kort sagt: Vill du ha en pumpstation i udda mått, eller har du några andra specifika önskemål som går utanför standard så är det bara att säga till, så fixar vi det. Vi har över åren tagit fram mängder av olika lösningar och har en bred kunskapsbank att hämta inspiration ifrån. Kundanpassning är ett av våra ledord.

Våra verkstäder är grunden till vår framgång

En av våra viktigaste framgångsfaktorer är att vi har bra folk i våra verkstäder. Vi på Rostfria VA-System tillverkar merparten av en pumpstation själva. Vi har en metallverkstad och ett snickeri, det innebär att vi jobbar med både trä och metall och måste hålla hög yrkesskicklighet i varje moment i de olika materialen. Nu ligger vi grannar med snickeri och svetsutbildningen i Filipstad, vilket borgar för att vi även i framtiden kommer att ha en högutbildad personal.